UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запоріжців кличуть випускати на волю кажанів. Як це зазвичай виглядає

Зоозахисниця Олеся Кулик, що взимку врятувала зграю кажанів, а тепер готує акцію з їхнього урочистого випуску у вільне життя, показала, як зазвичай відбуваються подібні заходи

На своїй сторінці у "Фейсбуці" Олеся виклала відео центру рукокрилих харківського "Фельдман Екопарку", де випустили півтисячі кажанів, передає портал Depo.Запоріжжя. Виявилося, в такій акції можуть взяти участь всі бажаючі, навіть маленькі діти. Олеся гарантує учасникам запланованого в Запоріжжі заходу нгезвичайнні відчуття.

"Я кажу вам, як людина, яка дарує можливість польоту багатьом: коли ви випускаєте на волю жива істота - вас окрилює надовго. Ви самі стаєте крилами. Ви оживаєте", зазначила Олеся.

Нагадаємо, "зграю" із 400 кажанів випустять на Хортиці 1 квітня ввечері - 17:30 до 19:30. Місто зустрічі - Скіфський Стан.

Також нагадаємо, це ті самі кажани, кубло з якими несподівано виявилося в запорізькому будинку під час ремонту балкону 27 січня. Кілька тварин загинули, решту - 401-го - врятувала Олеся з помічниками. Згодом "зграя" з чотирьохсот врятованих у Запоріжжі кажанів вирушила на реабілітацію до Харкова.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme