Як легендарний бразилець зворушливо попрощався з "Динамо"

Даніло Сілва попрощався з київським клубом зворушливими словами в Інстаграм

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Інстаграм гравця.

"Я прийшов подякувати ФК "Динамо" Київ за чудові сім років мого життя і кар'єри, дякую президенту Ігорю Суркісу за підтримку, я також дякую нашим уболівальникам, які завжди вболівали за нас на трибунах, і я завжди вас підтримую! Спасибі Реброву за багато років партнерства!
Дякую всім співробітникам "Динамо", технічним помічникам, лікарям і всім тим, хто працює в офісах та в інших службах ... І, нарешті, я дякую всім моїм партнерам на полі.

СПАСИБІ "ДИНАМО" ЗА 7 КРАЩИХ років моєї кар'єри, ви завжди в моєму серці і вся українська Родина!"

Я прийшов подякувати ФК Динамо Київ чудові сім років мого життя і кар'єрі, дякую президенту Ігорю Суркісу все впевненість в собі і в своєму футболі, я також дякую нашим уболівальникам завжди робили показує участь в трибунами, і я завжди підтримую! Спасибі Ребров Trainer для цього партнерства років! Дякую всіх співробітникам Динамо, технічні помічників, лікарі, лікарі, шафи і все тих, хто працює в офісах і Басьо загальних служб ... І, нарешті, я дякую всім мій спаринг-партнерів в межах полів, якщо я міг би мати сім добре sucedio року в Динамо є хороша частина гравців, які допомогли мені в поле! СПАСИБІ ДИНАМО ЗА 7 РОКІВ КРАЩИХ моєї кар'єри, ви завжди в моєму серці, і вся РОДИНА Український!

Публикация от Danilo Silva (@d.s.2) Мар 29 2017 в 1:32 PDT

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme