UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінничанин напився, приніс вибухівку і погрожував підірвати власну сестру

54-річний правопорушник відмовився від будь-яких пояснень щодо походження артилерійського снаряду часів Другої світової війни

Вінничанин напився, приніс вибухівку і п…

Вчора, 29 березня, до Теплицького відділення поліції надійшло повідомлення від 58-річної жительки села Розкошівка про те, що її брат повернувся додому в стані алкогольного сп'яніння з вибухонебезпечним предметом і погрожує її підірвати. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на відділ комунікації поліції Вінницької області.

Прибувши на місце події, дільничний офіцер поліції та сільський голова розпочали перемовини з озброєним чоловіком. Через деякий час вони вмовили його покласти вибуховий предмет на подвір'ї на стіл та відійти на безпечну відстань.

Як з'ясувалося, чоловік посварившись із сестрою через пиятику, приніс артилерійський постріл та почав грозитися підірвати родичку.

Попередньо встановлено, що вибухонебезпечний предмет – це артилерійський постріл часів Другої світової війни калібру 26 мм. Його походження з'ясують слідчі.

"Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 129 КК України (погроза вбивством) та ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років", - йднться в повідомленні правоохоронців.

Нагадаємо, що з 1 квітня на території Вінниччини розпочинається місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, які добровільно звернуться до правоохоронних органів та здадуть свою незареєстровану зброю та бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, будуть звільнені від адміністративної та кримінальної відповідальності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme