UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці будуть поповнювати бюджет за рахунок жителів, які зливають нечистоти у річки

Тих, кого упіймають на забрудненні річок, обіцяють штрафувати

У Вінниці будуть поповнювати бюджет за р…

У Вінниці мешканців приватного сектору, які зливають нечистоти у річки, будуть штрафувати. Про це із посиланням на прес-службу міської ради повідомляє Depo.Вінниця.

З 10 квітня спеціальна робоча група буде перевіряти водні об'єкти та прибережні зони щодо їхнього забруднення. На порушників, які викидають сміття до річки або виводять каналізаційні труби у водойми складатимуть протоколи.

"Деякі вінничани захаращують відходами та сміттям прибережні території та водні об'єкти. Є й такі, хто виводить в річки каналізаційні стоки з приватних будинків. А також – влаштовують на прибережних зонах гноярки та сміттєзвалища, які також є джерелами забруднень", – каже начальник КП "Муніципальна поліція" Василь Гайовик.

У перевірках візьмуть участь разом із Муніципальною поліцією представники Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, Вінницького регіонального управління водного господарства, управління Держпродспоживслужби та голови квартальних комітетів. Тих, кого упіймають на забрудненні річок, обіцяють штрафувати - від 340 до 1360 грн для громадян та від 850 до 1700 грн для посадових осіб.

Також свідомих вінничан закликають повідомляти про недобросовісних сусідів. Муніципальну поліцію можна повідомити за тел. +38(050)-747-65-63, або надіслати фотографію і коментарі через Viber або Facebook.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme