У Вінниці біля ТРЦ знайшли мертве немовля

Як з'ясували правоохоронці, тіло новонародженого хлопчика закопала його мати

У Вінниці біля ТРЦ знайшли мертве немовл…

Днями на околиці Вінниці біля озера в районі ТРЦ "Шок" перехожі знайшли труп новонародженого хлопчика. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Вінницької області, передає Depo.Вінниця.

Повідомляється, що особу матері новонародженої дитини було встановлено по гарячих слідах. З'ясувалось, що жінка народила дитину в арендованій квартирі. Потім породілля поклала дитину у поліетиленовий кульок та винесла на пустир, де й закопала у викопаній власноруч ямці. Причину смерті дитини правоохоронці ще не встановили.

"В даний час по кримінальному провадженні проводяться слідчо-оперативні заходи спрямовані на дослідження обставин кримінального правопорушення, після чого буде прийнято рішення про винуватість (невинуватість) жінки в смерті дитини та вирішення питання про притягнення її до кримінальної відповідальності", - повідомляє прокурор Вінницької місцевої прокуратури Лілія Скороход.

За її словами, по вказаному факту зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 117 КК України.

Додамо, що Кримінальним кодексом України умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів карається обмеженням волі на термін до п'яти років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme