UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Покровську жінка насмерть заморила голодом свого 3-місячного малюка

У Покровську судитимуть 24-річну жінку, яка довела до смерті свого 3-місячного малюка

Як повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, жінка проживала разом із своїм цивільним чоловіком та трьома дітьми (наймолодшому з яких було 3,5 місяця) в аварійному будинку без опалення, передає Depo.Донбас.

Обвинувачена зловживала спиртними напоями та не виконувала покладені на неї законом обов'язки із піклування та догляду за дітьми - не забезпечувала нормальних побутових умов проживання та годування.

Слідчі встановили, що фізичний розвиток наймолодшого хлопчика не відповідав його віку.

"Внаслідок недостатнього годування новонародженого, а також неналежного лікування у малюка діагностували білково-енергетичну недостатність, яка в подальшому призвела до синдрому раптової смерті немовляти", - йдеться у повідомленні.

У жінки залишилося ще двоє дітей – 3,5 та 2 років, якими зараз опікуються соціальні служби. Готується позов про позбавлення жінки батьківських прав.

За втручання прокуратури її вже позбавлено всіх соціальних виплат, які вона отримувала (виплата при народженні дитини та державна допомога матері-одиначці).

Санкція статті, яка інкримінована жінці, передбачає позбавлення волі строком від 2 до 5 років.

Нагадаємо, 29 березня стало відомо, що Курахівський райсуд засудив жительку Мар'їнського району на два роки позбавлення волі з випробуванням на один рік за смерть її піврічної дитини у нечистотах.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme