У Павлограді назвали ймовірну причину вибуху у багатоповерхівці

Газовики розповіли, що вибух у багатоповерхівці у Павлограді, який спричинив руйнування, ймовірно стався через включену конфорку

У Павлограді назвали ймовірну причину ви…

Про це під час судового засідання заявив начальник Управління експлуатації газового господарства Павлограда Володимир Кривокобильський, передає Depo.Дніпро з посиланням на "Міський портал Павлограду".

"Один з кранів конфорки на газовій плиті був відкритий. Це, безумовно, могло призвести до вибуху. Повністю згоріли пластикові ручки конфорок та гумовий шланг, що з'єднував металеву газову трубу і плиту. Вибуховою хвилею вибило стіну в кухні, зірвало зі стіни газовий котел. Очевидно, газова суміш була у всіх кімнатах, так як всі вони вигоріли, - розповів він. - При наявності в повітрі 10-15% газоповітряної суміші вибух могла спровокувати іскра у побутовій техніці - наприклад, холодильнику, або відкритий вогонь в сусідній кімнаті - наприклад, свічка.

Як раніше повідомляв Depo.Дніпро, вибух стався близько першої ночі. Рятувальники драбиною вивели матір з п'ятирічною дитиною. І тієї ж ночі поліція затримала винуватця, мешканця цього будинку. Як з'ясувалося, у такий спосіб він хотів вкоротити собі віку, але останньої миті вийшов надвір. Напередодні він вбив свою дружину. Як кажуть сусіди, вони понад 20 років жили разом, у них є дорослий син. Чоловік 70 разів вдарив дружину ножем.

Депутати Павлоградської міськради виділили гроші мешканцям зруйнованого вибухом будинку, але виявилось, що не всі були прописані.

Згодом людям запропонували повернутися у зруйновані вибухом під'їзди.

Як раніше повідомляв Depo.Дніпро, у Павлограді винуватця вибуху багатоперхівки називають терористом. Олександр Коломієць, якого звинувачують у вибуху будинку у Павлограді, вимагав закритого і найскорішого суду. Його підозрюють у вживанні транквілізаторів.

У Павлограді не знайшлось бажаючих ремонтувати підірваний будинок.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme