Львівський губернатор перевірив якість солодкої продукції

"Світоч" інвестував 150 млн грн у додаткову лінію з виробництва вафель

На кондитерській фабриці "Світоч" встановили нове сучасне обладнання з виробництва вафель відомого європейського виробника. Це вже третя технологічна лінія на фабриці, яку спроектували й виготовили спеціально на замовлення Nestle в Україні. Приїхав на огляд нової лінії і голова Львівської ОДА Олег Синютка, який заодно поспілкувався і з працівниками підприємства. Про це пише Depo.Львів.

Очільник області подякував керівництву Nestlé за вкладену велику інвестицію в 150 млн грн і за найвищий стандарт нового обладнання.

Крім того, Олег Синютка нагородив Почесною грамотою облдержадміністрації директора Nestlé в Україні Ансгара Борнемана за високий професіоналізм і вагомий внесок у розвиток економіки Львівської області.

За словами Ансгара Борнемана, продукція фабрики "Світоч" експортується на ринки Європи, Бразилії та Індії.

Варто зазначити, що у новій "smart line" передбачено максимальну автоматизацію та спостереження за технологічними процесами: синхронізовано роботу і зворотній зв'язок між тістомісильною машиною та піччю, впроваджено контроль якості вафельного листа та нанесення начинки.

Також мінімізовано ризики, зокрема впроваджено програму "нульового доступу" до небезпечних частин, передбачено надійну протипожежну систему.

За одну зміну лінія може виробити до 6 тонн продукції, а впродовж року – понад 4 тис тон.

Нагадаємо, у 2000 році на підприємстві було встановлено потужну лінію з виробництва вафель, що замінила обладнання, котре працювало ще з 60-х рр. ХХ століття. А п'ять років тому (у 2012 році) запрацювала друга лінія.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme