У Києві молодики в балаклавах побили битами і поранили з пістолета чиновника

Двоє невідомих побили битами і поранили з травматичного пістолета заступник директора державного підприємства

У Києві молодики в балаклавах побили бит…

Полія сталася пізно ввечері 29 березня у Дніпровському районі, повідомляє Depo.Київ з посиланням на Головне управління поліції Києва.

"О 22:28 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про стрільбу на вулиці Микільсько-Слобідській: двоє невідомих у балаклавах побили битою чоловіка, стріляли у нього і зникли з місця події на "БМВ" темного кольору з іноземними номерними знаками", - йдеться в повідомленні.

Поліція виїхала на місце, а у столиці ввели оперативний план для розшуку автомобіля зловмисників.

Постраждалий 51-річний посадовець розповів, що разом із 26-річним сином, яким був за кермом "Фольксваген Пасат", заїхав на подвір'я будинку і вийшов з авто. Тоді з "БМВ", що було припарковане неподалік, вибігли двоє чоловіків у балаклавах і почали бити його битами.

Зловмисники повалили потерпілого на землю, при цьому один із нападників здійснив кілька пострілів. Потім невідомі пошкодили "Фольксваген" потерпілого і втекли.

Слідчо-оперативна група вилучила з місця події три гумові кулі, опитала свідків та місцевих мешканців. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Потерпілого "швидка" доставила у лікарню із вогнепальними пораненнями спини та множинними саднами тіла.

Зловмисників розшукують. Слідчі поліції розглядають кілька версій вчиненого, основна з яких – професійна діяльність потерпілого.

Нагадаємо, у листопаді 2016 року двоє невідомих побили металевими кийками директора КП "Плесо" Дениса Пікалова.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme