У Херсоні власник борделю накачував дитину алкоголем і наркотиками, аби підкласти під клієнта

Поліція Херсонщини оголосила підозру місцевому мешканцю, що тримав "мобільний будинок розпусти", в якому працювала 12-річна дівчинка

У Херсоні власник борделю накачував дити…

Моторошні подробиці використання дитини для розваг дорослих порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції в Херсонській області.

Організатор борделю змусив дівчину вживати алкогольні напої та коноплю, щоб довести до безпорадного стану, а потім хотів передати за гроші іншому чоловікові для задоволення статевої пристрасті. Поліція вдалося запобігти цьому. Нині дівчинку передали матері, стан її здоров'я задовільний.

А ось мешканцю Олешківського району, що вигадав такий спосіб заробітку, тепер загрожує позбавлення волі на строк до 15 років із конфіскацією майна. Підозру йому оголошено за ч.3 ст.149 Кримінального кодексу України "Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини".

Херсонським міським судом відносно підозрюваного був обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення залогу.

Нагадаємо, мобільний бордель, "родзинкою" якого була дитина, поліція викрила "на гарячому". Коли його організатор привіз на квартиру клієнту двох дівчат, у тому числі наймолодшу. За дівчаток просив півтори тисячі гривень. Загалом, на 48-річного чоловіка працювали десять повій, гнайстаршій з яких було 25 років.

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme