На Харківщині засудили чоловіка, який ледь не зарубав двох людей

Зловмисник проведе чотирнадцять років у в'язниці

Як передає Depo.Харків із посиланням на керівника місцевої прокуратури Дмитра Колединського, Чугуївський міський суд Харківської області задовольнив вимоги Чугуївської місцевої прокуратури та визнав винним 37-річного раніше судимого мешканця Ізюмського району одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України.

За інформацією Колединського, суд призначив чоловіку покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Подія трапилася у січні 2016 року. Вранці до одного із домоволодінь у селі Кам'яна Яруга Чугуївського району зайшов закривавлений чоловік. Він розповів господарям що на нього напали з сокирою, попросив викликати "швидку" і поліцію та втратив свідомість.

У сусідньому домоволодінні правоохоронці виявили ще одного потерпілого. Він був весь у крові та знаходився у непритомному стані. Завдяки вчасно наданій медичній допомозі чоловікам вдалося вижити.

"У ході слідства встановлено, що на чоловіків напав мешканець Ізюмщини, який працював у одного із потерпілих - допомагав йому по господарству. Напередодні скоєння злочину чоловік попросився переночувати у хазяйському будинку, а вранці з сокирою напав на хазяїна. Бив чоловіка по голові та тілу. На шум із сусідньої кімнати вийшов другій робітник, який знаходився у будинку. Злодій вдарив кілька разів сокирою і його", - розповів Колодинський.

Злодій обшукав будинок знайшов 3 тис грн., золоті вироби, мобільний телефон та втік.

Чоловіка визнано винним у закінченому замаху на вбивство з корисливих мотивів, умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень та розбої (ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2. ст. 115, ч. 1 ст. 121, ч. 4 ст. 187 КК України).

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові податківець розслідував вигадані порушення, щоб "підвищити показники".

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme