UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Городку відбувся черговий етап Всеукраїнської олімпіади з польської мови

Городоччина зустріла учасників 4 етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури

У Городку відбувся черговий етап Всеукра…

Черговий етап Всеукраїнської олімпіади з польської мови і літератури пройшов у Городку, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на Наш Городок.

Активну участь у двох попередніх Всеукраїнських олімпіадах брали знавці польської мови із Хмельницької області, серед яких вихідці саме з Городка - учні Городоцької ЗОШ з польською мовою навчання, які продемонстрували дуже гарні результати. Відтак, організатори вирішили провести 4 етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури саме на базі навчальних закладів Городка. Тут є потужний навчальний заклад з польською мовою навчання, яких в Україні всього три.

Загалом участь у Всеукраїнській олімпіаді взяли представники 11 областей України - Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Рівненської, Хмельницької, Львівської, Одеської та міста Київ. Учасники олімпіади також відвідали туристичні маршрути у Сатанові та Кам'янці-Подільському.

Нагадаємо, на території Хмельниччини живе велика кількість етнічних поляків, відтак, польська мова в регіоні користується попитом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme