У Дніпрі продавчиня розповіла, з чого почалася бійка з вдовою "кіборга"

У кожної з жінок-учасниць інциденту своя версія: вдова заявляє про мовний конфлікт, продавчиня – про побутовий

У Дніпрі продавчиня розповіла, з чого по…

Про це повідомляє Depo.Дніпро з посиланням на "Радіо Свобода".

За словами Тетяни, конфліктна ситуація з відвідувачкою виникла несподівано.

"Вона прийшла з дитиною і попросила: "Стрічку червоно-чорну". Оскільки я подумки собі перекладаю, я кажу "Ленточка черно-красная, да?" і ставлю стрічку на прилавок. Вона знову. А я у неї уточнюю, щоб не помилитись. Я так часто роблю, бо така специфіка товару, бо часто люди по-різному називають кольори. Тоді вона почала кричати, ображати, називати мене "тупою курвою". Я бачу, що вона все більше заводиться. Тоді я запропонувала: я не продаю, ви не купуєте, і ми мирно розходимось. Вона почала знімати мене на телефон. Я обійшла прилавок і намагалась просто прибрати її руку, тоді відчула удар, вона вчепилась в мене нігтями, вчепилась в руку зубами… Я вважаю, що це не мовний конфлікт… Це була просто "бабська гризня". Якби вона не викликала поліцію, я б не стала знімати побої", – розповіла продавець.

Як зазначає продавець, під час конфлікту відвідувачка прокусила їй руку.

Раніше Depo.Дніпро повідомляв, що, за словами постраждалої Ганни, 25 березня вона зайшла на ж/м Парус-2 з двома дітьми купити до крамниці червоно-чорну стрічку і попросила продавчиню відповідати їй українською. Через це і виник конфлікт, обидві жінки отримали тілесні ушкодження. За даними поліції, за заявою постраждалої заведена справа за статтею "хуліганство", продавчиню викликали на допит. 28 березня у Дніпрі ветерани АТО вимагали у поліції розібратися з побиттям вдови "кіборга". Продавчиня подала зустрічну заяву на Счасну за нанесення тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, що чоловік Ганни, батько п'ятьох дітей, кіборг Андрій Широков ("Сім'янин") у 2016 році загинув у боях на Світлодарській дузі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme