Ремонтні бригади не змогли відновити ЛЕП в Авдіївці

Ремонтні бригади не змогли відновити лінії електропередачі в Авдіївці Донецької області

Ремонтні бригади не змогли відновити ЛЕП…

Як передає Depo.Донбас, про це на свойї сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Електропостачання в Авдіївці відновити поки не вдалося. Сьогодні, після отримання режиму тиші, бригади електромонтажників пройшли вздовж лінії електропостачання і не змогли встановити місць пориву ЛЕП. У кількох місцях виявлено лише так звані розпушення кабеля", - зазначив він.

За словами Жебрівського, було приняте рішення запрошувати режим тиші і на завтра, щоб електромонтажники ліквідували ці місця розпушення.

"Води в міських резервуарах достатньо. Подаємо її у помешкання за графіком. Теплом забезпечує Авдіївський коксохім. Життєво важливі соціальні об'єкти міста підключені до автономного електропостачання", - додав він.

Нагадаємо, 29 березня в результаті бойових дій сталося пошкодження високовольтної лінії електропередач 110 кВ, що призвело до припинення електропостачання міста Авдіївка (близько 22 тис. мешканців), Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують місто водою та теплопостачанням.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme