Порошенко зібрався в гості до Данії

Президент України Петро Порошенко найближчим часом має намір відвідати Данію найближчим часом

Про це стало відомо під час вручення копій вірчих грамот заступнику глави українського МЗС Олени Зеркаль послом Данії Рубеном Медсеном, передає Depo.ua з посиланням на прес-службу зовнішньополітичного відомства.

"Під час зустрічі сторони відзначили активний політичний діалог між Україною та Данією, особливо підкресливши, що офіційний візит Президента України Петра Порошенка в Копенгаген найближчим часом надасть нових імпульсів активізації взаємовигідного співробітництва", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, посол Данії запевнив, що його країна і надалі надаватиме Україні всіляке сприяння і практичну допомогу в здійсненні системних реформ. Окремо було наголошено на важливості залучення данського досвіду у сфері енергоефективності.

Сторони також обговорили співробітництво України та ЄС, енергозалежність Європи і ситуацію на Донбасі.

Нагадаємо, Петро Порошенко перебуває з робочим візитом на Мальті на запрошення президента Європейської народної партії Джозефа Частка. Президент взяв участь в конгресі ЄНП.

29 березня Порошенко зустрівся з лідером Кіпру Нікосом Анастасіадісем, який підтвердив незмінність позиції щодо режиму санкції ЄС проти Росії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme