Порошенко назвав час "Ч" для українського безвізу

Президент Петро Порошенко сподівається на позитивне голосування Європейським парламентом рішення щодо запровадження безвізового режиму для України з ЄС на найближчій пленарній сесії 6 квітня 

Про це Порошенко сказав на зустрічі з президентом Європейського парламенту Антоніо Таяні під час робочого візиту до Мальти, пише Depo.ua з посиланням на прес-службу глави держави.

Зазначається, що президент висловив переконання у подальшій незмінній підтримці Європарламентом під головуванням Таяні подальшого зближення України з ЄС, продовження курсу реформ та відновлення територіальної цілісності у контексті триваючої російської агресії.

Нагадаємо, 2 березня комітет постійних представників країн-членів ЄС схвалив рішення про візову лібералізацію для України.

9 березня комітет Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ остаточно затвердив проект законодавчої резолюції про внесення України до переліку третіх країн, громадянам яких скасовуються візові вимоги.

28 березня брюссельський журналіст Рікард Йозвяк повідомив, що підписання угоди про безвізовий режим дл України відбудеться 15 травня, а безвіз вступить в дію 11 червня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme