Полторак прокоментував ситуацію з будівництвом військових містечок на Одещині

На Одещині у цьому році планується завершити будівництво кількох військових містечок

Полторак прокоментував ситуацію з будівн…

Як передає Depo.Одеса, про це міністр оборони України Степан Полторак повідомив під час зустрічі з міністром оборони Грузії.

"Ми шукали і шукаємо шлях вирішення житлової проблеми для військових. Буквально завтра ми плануємо доповісти президенту про програму забезпечення військовослужбовців житлом на найближчий термін. Ця програма абсолютно відрізняється від тих програм, які були до цього", - зазначив Полторак.

За словами міністра оборони України, ця програма забезпечення військових житлом розроблялася спільно з партнерами з Великої Британії, які надавали допомогу в розробці її концепції.

Також Полторак зазначив, що в Одеській області міністерство оборони запланувало зведення великої кількості об'єктів.

"В першу чергу в цьому році ми плануємо здати будинок на 80 квартир. Ми виділили на будівництво штабу ВМС, а також забезпечення службовим житлом, створення бази військово-морських сил вцілому 350 млн грн, а в цьому році - 150 млн грн", - повідомив міністр оборони.

Крім того, Полторак наголосив на тому, що в 2017 році в Одесі планується завершити ремонт гуртожитка для 400 військовослужбовців і перше типове містечко для військово-морських сил для 1000 військовослужбовців з усією інфраструктурою.

Нагадаємо, 17 березня міністр оборони України Степан Полторак прибув на Одещину з інспекцією житла для військовослужбовців.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme