UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Новий сервісний центр МВС віднині є у Старокостянтинові

На Хмельниччині відкрився новий сервісний центр МВС

Новий сервісний центр МВС віднині є у Ст…

У Старокостянтинові відкрився новий сервісний центр МВС, який замінить колишній МРЕВ, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на Урядовий портал.

Незалежно від місця реєстрації швидко та надійно громадянам надаватимуть адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, допуску до перевезення небезпечних вантажів, а також інші послуги сервісних центрів МВС. Здійснення заміни посвідчення водія відтепер займе близько 30 хвилин, а перереєстрація авто - 2 години.

"У центрі працює електронна черга, планшети для оцінки якості обслуговування, камери відеоспостереження. Оновлення центрів відбувається по всій області. Навесні нові центри з'являться також у Хмельницькому та Кам'янці-Подільському. Окрім цього, у Хмельницькій області розпочинає свою роботу мобільний сервісний центр МВС, який надаватиме послуги з заміни посвідчення водія та реєстрації авто на місцях, де немає стаціонарних центрів. Ми намагаємося зробити державний сервіс скрізь зручним та комфортним", - зазначив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Як зазначають в уряді, це вже 16 новий сервісний центр в Україні, а протягом року такі центри з'являться по всій країні.

Новий сервісний центр МВС у Старокостянтинові працює за адресою вул. Чайковського, 1а. Громадян тут обслуговуватимуть з вівторка по суботу без обідніх перерв. Понеділок та неділя - вихідні дні.

Нагадаємо, нещодавно у МВС запровадили "пересувні" сервісні центри.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme