Найважчому чоловікові на планеті зменшать шлунок, аби нарешті схуднув

32-річний Хуан Педро Франко важить майже 600 кілограмів 

Найважчому чоловікові на планеті зменшат…

Найважчий чоловік на планеті – 32-річний мексиканець Хуан Педро Франко хоче повернутись до нормального життя і почати танцювати. Чоловік, який упродовж шести років не вставав з ліжка, готується до рятівної операції, з посиланням на DailyMail повідомляє Depo.Вінниця.

Сеньйор Франко розповідає, що ще у шкільному віці був пухкеньким хлопчиком. А з віком до його непомірної пристрасті до їжі додались і хвороби. Після ДТП, а потім перенісши пневмонію, хлопець більше року був прикутий до постелі. Торік Хуан Педро, крім усього, ще й хворий на діабет, досягнув неймовірної для людини ваги – 595 кілограмів, що зробило його найважчим чоловіком на планеті.

Та навіть у такому критичному стані, лікарі дали йому надію на порятунок, погодившись на оперативне втручання зі зменшення шлунку. Задля цього Хуан Педро сів на спеціальну дієту. 9 травня чоловікові зроблять першу операцію із шунтування шлунка, що має допомогти зменшити його вагу наполовину, далі – знову.

"Не дочекаюся, коли я знову зможу танцювати", - з оптимізмом каже найважчий чоловік на Землі, який переборов страх і сором, щоб звернутися до медиків.

Медики відзначають саме бажання Франко вижити, адже багатьом людям, які страждають на ожиріння, можна допомогти, утім не всі наважуються визнати проблему і звернутись за порятунком.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme