На Запоріжжі депутатку-опоблоківку, якій підпалили будинок та аптеки, взяла під охорону поліція

Поліція вирішила взяти під охорону депутатку міськради Мелітополя від "Опозиційного блоку" Олену Трошину

На Запоріжжі депутатку-опоблоківку, якій…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на "0619".

Так, сьогодні, 30 березня, перед початком сесії міськради начальник Мелітопольської поліції Юрій Буланов прокоментував події, пов'язані з підпалами аптек і дома депутатки, а також повідомив, що Олена Трошина взята під охорону співробітниками ГУ Нацполіціі в Запорізькій області.

За словами поліцейського, наразі проводиться комплекс слідчо-оперативних дій по виявленню осіб, які підпалили аптеки, а також намагалися підпалити будинок депутатки.

"Обидва злочини стоять на контролі обласного управління Нацполіції і Нацполіції України. Ситуація знаходиться під контролем, депутат Олена Трошина взята під охорону", - повідомив Буланов.

Нагадаємо, як раніше писав портал Depo.Запоріжжя, у Мелітополі невідомі намагалися підпалили будинок депутатки міськради від "Опоблоку" сьогодні вночі, 30 березня.

А меньше двох тижнів тому, 17 березня, у Мелітополі вночі підпалили аптеки мережі "Оптима", яка, за даними мелітопольських ЗМІ, "афільована" з депутаткою Мелітопольської міськради від "Опоблоку" Оленою Трошиною. Власником мережі мелітопольські ЗМІ називають її екс-чоловіка. Запорізька поліція відкрила кримінальне провадження за фактом навмисного підпалу аптечної мережі.

Через декілька днів, 20 березня, в ефірі пропагандистського російського Першого каналу в черговому випуску програми "Час покаже" ("Время покажет" - рос.) вийшов сюжет про підпал аптек в Мелітополі, що належать тамтешній депутатці від "Опоблоку" Олені Трошиній. В сюжеті депутатка заявила, що на неї тиснуть і нападають через захист російської мови.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme