На Чернігівщині катували наркозалежних

Під час обшуків правоохоронці виявили знаряддя тортур, а в кабінеті засновника "реабілітаційного центру" - бойову гранату РГД-5 і травматичну зброю.

На Чернігівщині катували наркозалежних…

У Чернігівській області під виглядом реабілітаційного центру для лікування наркозалежних орудувала злочинна група. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на пресс-службу СБУ.

"Організатори" бізнесу "приймали замовлення на примусове" лікування "людей, які, на думку їхніх родичів або знайомих, страждали від наркотичної, алкогольної або іншій залежності. Члени угруповання під психологічним тиском змушували їх влаштуватися на" лікування ". У разі відмови потерпілих все одно доставляли в реабілітаційний центр, але вже проти їх волі, силою. "Реабілітантів" тримали в спеціально обладнаних бараках і підвалах, до них застосовувалися тортури. Наркозалежні не розпоряджалися власним часом і примусово працювали на деревообробному виробництві, сільськогосподарських і будівельних роботах на користь власників" реабілітаційного центру ". В результаті спецоперації співробітники СБУ звільнили понад 200 незаконно утримуваних" реабілітантів". Затримано 22 наглядачі.

Під час обшуків правоохоронці виявили знаряддя тортур, а в кабінеті засновника "центру" - бойову гранату РГД-5 і травматичну зброю.

Нагадаємо, на Вінниччині судили жінку, яка викрала інваліда і примусила його жебракувати.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернігів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme