На Буковині СБУ перекрила канал постачання та вилучила наркотиків на 250 тис. грн

Під час обшуків за місцем проживання наркоторговців оперативники СБ України вилучили гроші у різній валюті, банківські картки, мобільні телефони та сім-картки, за допомогою яких підтримувався зв'язок з клієнтами

Співробітники СБУ спільно з поліцією перекрили на Буковині канал контрабанди наркотиків, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Служби безпеки України.

Правоохоронці встановили, що двоє чернівчан отримували наркотики поштовими відправленнями з однієї з європейських країн. Наркоділки приймали замовлення від клієнтів через Інтернет. Після отримання коштів завдяки он-лайн системі розрахунків вони робили так звані "закладки" та залишали замовникам наркотики у спеціально облаштованих схованках.

Співробітники спецслужби затримали зловмисників у Чернівцях відразу після отримання чергової посилки з наркотиками. В автомобілі наркоділків правоохоронці виявили п'ятсот пігулок екстазі, поліетиленові пакети з амфетаміном та канабісом. Вартість вилучених наркотиків за цінами "чорного ринку" становить майже двісті п'ятдесят тисяч гривень.

Під час обшуків за місцем проживання наркоторговців оперативники СБ України вилучили гроші у різній валюті, банківські картки, мобільні телефони та сім-картки, за допомогою яких підтримувався зв'язок з клієнтами.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 305 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

На даний час тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, що в Чернівцях СБУ "накрила" фейкову антиукраїнську організацію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme