Кубанські пляжі всипані трупами дельфінів

Мешканці узбережжя регулярно знаходять мертвих дельфінів в Туапсинському районі

Кубанські пляжі всипані трупами дельфіні…

Як передає Depo.Кубань із посиланням на "Живу Кубань", кілька мертвих ссавців знайшли на пляжах Туапсинському району.

Раніше тіла двох дельфінів були знайдені на одному з пляжів недалеко від селища Шепсі. Після публікації новини в соціальних мережах стали з'являтися фотографії місцевих жителів, які також знаходили мертвих тварин в різних частинах узбережжя Туапсинському району.

Місцеві жителі побоюються за екологію узбережжя.

Однак, як зазначив заступник керівника Центру підводних досліджень Краснодарського регіонального відділення Російського географічного товариства Євген Абрамов, в весняний період велику кількість мертвих тварин дійсно викидає на пляжі.

"Справа в тому, що якась кількість дельфінів гине ще взимку, всьому виною негативні температури і нестача їжі. Більш слабкі особини не в змозі пережити зимівлю, а весняними штормами тушки виносить на берег", - пояснив Абрамов.

Це не перший раз, коли на узбережжі Чорного моря знаходять мертвих дельфінів. Аналогічні випадки були зафіксовані в різний час в Геленджику, Анапском районі, в Туапсинському, а також Сочі. Як правило, гинуть або "білобочки", або "азовки" - слабші підвиди, які гірше переносять зимівлю.

Як повідомляв Depo.Кубань, у Мережі з'явилася гра, в якій прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв катається на лижах з допомогою спецпризначенців

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme