КПВВ "Станиця Луганська" перевантажений в 4 рази

Єдиний в Луганській обл. пункт перетину лінії розмежування КПВВ "Станиця Луганська" щодня перетинає в 4 рази більше людей, ніж це передбачено його пропускною здатністю

Про це повідомив заступник голови Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко, передає Depo.ua з посиланням на Укрінформ.

"Коли відкривали КПВВ "Станиця Луганська", то планувалося, що за робочу зміну їм зможуть скористатися півтори-дві тисячі людей. На сьогодні встановлено рекорд - майже 8000. Це дуже велике навантаження на один пункт пропуску. Ми максимально намагаємося створити комфортні умови для громадян, які планують скористатися пунктом пропуску "Станиця Луганська", - розповів Клименко.

Він також додав, що не було ще жодного дня, щоб не обстрілювали пункт пропуску "Станиця Луганська". А саме відсутність обстрілів є умовою Мінських домовленостей по розведенню сил і коштів - сторони повинні не менше 7 днів дотримуватись тиші.

У свою чергу начальник Луганського прикордонного загону Юрій Ковальчук повідомив про те, що режим роботи КПВВ продовжено до 19:30, а також збільшено кількість робочих місць до 16-ти, пропускна здатність також збільшилася - з 1,5 тисячі до 7,5 тисячі осіб на добу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme