Холодницький сказав, що "накопали" детективи при обшуку Нацбанку

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що детективи НАБУ та прокурори його відомства не мали жодних проблем при обшуку в Нацбанку, співробітники установи сприяли їм у всьому

Про це він заявив журналістам, повідомляє Depo.ua.

"Обшук здійснений детективами НАБУ під процесуальним керівництвом САП, вилучили низку документів, їм буде надана оцінка в рамках провадження. Документи працівники НБУ надали собі. Поки подробиць провадження я розголошувати не можу. Зазначу, що обшук пов'язаний зі зловживаннями в "Платинум банку" - завищенням ліквідності, штучним заниженням кредитних ризиків", - сказав Холодницький.

Також він зауважив, що зараз було б неправльним говорити про якісь часові рамки завершення слідства.

"Ставити часові рамки я вважаю неправильним. Обшук був завершений глибокою ніччю і зараз треба вирішувати і аналізувати кожен з документів, предметів, знайдених під час обшуку. Коли це буде завершено, тоді можна буде говорити про подальший хід справи", - додав керівник САП.

Нагадаємо, що 30 березня відбулись обшуки в Нацбанку. Йшлося про те, що їх проводить НАБУ у справі проти чиновників регулятора, яких підозрюють у зловживанні службовим становищем.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme