Головний популіст дня: Рябошапка з "геніальним" рецептом оживлення НАЗК

Номінується член НАЗК Руслан Рябошапка, який знає рецепт, як "оживити" сайт Агентства: звільнити лише його начальницю Наталію Корчак. Сам же каже: за посаду не тримається, але заяву про відставку поки не написав

Головний популіст дня: Рябошапка з "гені…

Номінувала його група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

Коментуючи підсумки засідання уряду, на якому йшлося про проблема з непрацюючим сайтом НАЗК, Рябошапка у соцмережах написав: "На мою думку, є очевидним, що керівник антикорупційного відомства вичерпала свій потенціал на цій посаді. Нездатність сформувати колектив однодумців всередині Агентства, відсутність належних комунікацій з колегами з інших державних органів, з громадянським суспільством, з іноземними партнерами, втрата контролю над внутрішніми процесами в Агентстві, призвели до напіврозвалу відомства. Тому я вважаю, що за відсутності реальних та швидких механізмів "перезавантаження" Національного агентства, єдиним шансом для того, щоб врятувати антикорупційне відомство є відставка Наталі Корчак з посади голови Агентства".

На засіданні уряду було запропоновано піти у відставку всім членам НАЗК. Ніхто не знімає провину особисто з Корчак, але ж поряд з нею не риби безмовні працюють! На Рябошапку поширюються ті ж претензії з боку суспільства. Що мали робити в Агентстві із запобігання корупції? Вирішувати проблеми, а не чекати, поки ресурс "ляже". Скликати прес-конференції, повідомляти, що громадяни мають робити у випадку технічних збоїв і так далі. А не займатися популістськими розбірками, хто саме з членів НАЗК більше винен. Винні всі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme