Франківські комунальники три дні відмивали "Першу українську церкву"

Сьогодні, 30 березня, працівники КП "Міська ритуальна служба" закінчили відмивати пам'ятний знак Першій українській церкві, який невідомі розмалювали в жахливий колір

Франківські комунальники три дні відмива…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Версії".

В Івано-Франківську працівники КП "Міська ритуальна служба" три дні відмивали від фарби пам'ятний знак Першій українській церкві.

Раніше ЗМІ звинуватили в пофарбуванні саме КП "Міська ритуальна служба", на баланс якого пам'ятний знак передали з Департаменту містобудування та архітектури.

Згодом комунальне підприємство заперечило свою причетність.
За словами робітників, які три дні відмивали пам'ятний знак, для пофарбування була використана дуже дорога фарба. Більше того – протягом всіх трьох днів поряд з працівниками з'являлася якась жіночка з явними ознаками неадекватності, яка матюкала працівникиів й повідомляла, що їхня праця піде намарно, бо вже готова команда, яка повторно розмалює пам'ятний знак.

Вирішити проблему, вважають працівники комунального підприємства, могло б встановлення камер відеоспостереження. Навколо достатньо приватних закладів, які б могли такі камери встановити, вважають комунальники.

Нагадаємо, у двадцятих числах березня невідомі розмалювали пам'ятник першій українській церкві "під бронзового вождя".

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme