Екс-тренер "Динамо": У російського футболу немає майбутнього

Колишній головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв розкритикував Російський футбольний союз (РФС) за плачевний стан вітчизняного футболу

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на sport-express.ru.

"Наша країна отримала право провести ЧС-2018 сім років тому. Але починаючи з 2010 року не відбулося жодного якісного зрушення.
Керівництвом РФС так і не було розроблено навіть загальних обрисів виразної стратегії розвитку російського футболу на роки вперед.
РФС не проводить ніяких реформ, які давно назріли, і ревно ставиться до будь-яких позитивних ініціатив, тому що вони виходять ззовні.
У нашому футболі продовжує діяти ліміт на легіонерів, який укупі з завищеними зарплатами привів до деградації цілого покоління гравців.
Дитячо-юнацьким футболом ніхто не займається, а значить, у російського футболу немає майбутнього.

Вже зараз можна говорити про відсутність припливу молодих футболістів, які могли б бути кандидатами в збірну. А ті, хто є, не відповідають міжнародному рівню, ніхто не затребуваний в іноземних клубах.
Наша країна опустилася в сьомий десяток рейтингу ФІФА, встановивши антирекорд. І, судячи з усього, це не межа. Складається враження, що керівництво російського футболу все влаштовує.
І якщо в черговий раз не буде результату, все знову можна буде списати на тренерів і гравців. У нинішній системі РФС я, на превеликий жаль, не бачу ні розвитку, ні перспектив ", - сказав Газзаєв.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme