UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Екс-кандидат в президенти США Марко Рубіо заявив про атаку на його штаб з боку російських хакерів

Екс-кандидат в президенти США, сенатор Марко Рубіо виступив в четвер з твердженням, що комп'ютери співробітників його колишнього передвиборного штабу намагалися атакувати з російських IP-адрес

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на РИА "Новости".

"У липні 2016 року, відразу після того як я оголосив про те, що буду обиратися в сенат США, колишні члени мого передвиборчого штабу на президентських виборах, у яких був доступ до внутрішньої інформації моєї кампанії, були метою (атаки) з IP-адрес, що знаходяться в невідомому місці на Росії. Ці зусилля були невдалими", - сказав Рубіо на слуханнях в сенатському комітеті з розвідки.

"Також повідомляю комітету, що за останні 24 години, близько 10:45 ранку вчора, була зроблена спроба проти колишніх співробітників мого передвиборчого штабу з доступом до внутрішньої інформації, знову ж таки з IP-адрес в невідомої точці Росії. Ця спроба теж була неуспішною" , - додав Рубіо.

Нагадаємо, що сьогодні, 30 березня, у комітеті з розвідки Сенату США почалися перші публічні слухання щодо ймовірного втручання Росії у президентську кампанію.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme