Для Маріуполя закупили тролейбуси з Wi-Fi, відеонаглядом і кондиціонерами

Департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької обласної державної адміністрації 24 березня за результатами тендеру замовив ТОВ "Торговий дім "Літан" тролейбусів на 28,19 млн грн

Як пишуть "Наші гроші", про це повідомляється у системі "Прозорро", передає Depo.Донбас.

До 7 червня для КП "Маріупольське трамвайно-тролейбусне управління" поставлять шість тролейбусів Дніпро Т103 виробництва ДП "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод імені О.М. Макарова" по 4,70 млн грн.

Низькопідлогові тролейбуси будуть пристосовані для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями та оснащені системами нахилу кузова (кнілінг), відеонагляду та звукового і візуального інформування, Wi-Fi-роутером, відео-реєстратором, кондиціонерами в салоні та кабіні водія.

Торік у жовтні КП "Електротранс" Кіровоградської міської ради замовило цю модель у ТОВ "Дуотранс" на 15% дешевше – по 3,99 млн грн. Однак тоді у специфікації не було кнілінгу, Wi-Fi-роутерів, відеонагляду, відео-реєстраторів та кондиціонерів.

Ціна угоди на 6% нижча від очікуваної вартості закупівлі, яка становила 30,00 млн грн.

ПАТ "Керуюча компанія холдингу "Белкоммунмаш" не допустили до аукціону через відсутність тендерного забезпечення. Відтак конкурентами стали ПрАТ "Чернігівський Автозавод" і ТОВ "СП "Янікс".

Нагадаємо, у Маріуполі почав працювати електронний сервіс, за допомогою якого можна стежити за рухом громадського транспорту.

Читайте також: Оплату підвищено: Як громадський транспорт Маріуполя став коритом на колесах (ФОТО)

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme