Білоруські атомники стажуються на Хмельницькій АЕС

На ХАЕС триває 5-денне стажування працівників Білоруської АЕС

Білоруські атомники стажуються на Хмельн…

З 27 по 31 березня на базі навчально-тренувального центру (НТЦ) ВП ХАЕС проходять стажування представники Білоруської атомної електростанції, інформує Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ХАЕС. В процесі стажування вони мають можливість ознайомитись із системним підходом підготовки персоналу АЕС, розробками навчально-методичних матеріалів, які використовуються інструкторами навчально-тренувального центру.

Іноземним колегам показали систему управління якістю та організацю психологічної роботи на Хмельницькій АЕС.

В рамках стажування працівники Білоруської АЕС також ознайомилися із основними макетами тренувального центру та мали нагоду безпосередньо спостерігати за навчанням оперативного персоналу на повномасштабному тренажері блочного щита управління.

Атомники республіки Білорусь вже не вперше стажуються в НТЦ, працівники якого не лише навчають персонал стратегічно-важливого підприємства, а й вдосконалюють свої знання, вивчаючи та впроваджуючи кращий світовий досвід.

За словами начальника лабораторії психофізіологічного забезпечення республіканського унітарного підприємства "Білоруська АЕС" Павла Бондаревича, досвід роботи навчально-тренувального центру Хмельницької АЕС допоможе їм організувати навчання персоналу за новітніми освітніми програмами, вдосконалити методологію підготовки фахівців.

Нагадаємо, на ХАЕС встановили нові системи діагностики.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme