UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Безкоштовного проїзду в хмельницькому транспорті для школярів не буде

Міська влада розглянула е-петицію з проханням хмельничан щодо запровадження безкоштовного проїзду для учнів і відмовила

Безкоштовного проїзду в хмельницькому тр…

Звернення хмельничан щодо запровадження безкоштовного проїзду для учнів загальноосвітніх шкіл міста в мерії розглянули і дали неоптимістичну відповідь, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Сьогоднішня тарифна ситуація, яка склалась в місті, дає підстави для тимчасового відтермінування прийняття конкретних рішень щодо надання пільг на проїзд у громадському транспорті для учнів загальноосвітніх навчальних закладів", - підписав висновок заступник міського голови Андрій Бондаренко.

Посилаючись на низку законів, посадовець намагався аргументувати відмову відсутністю коштів у міській казні.

"Введення безкоштовного проїзду для учнів загальноосвітніх навчальних закладів у міському комунальному транспорті (тролейбус) та пільгового проїзду (50% вартості квитка) у автобусах, які працюють у режимі маршрутного таксі, на підставі учнівського квитка, потребує додаткового залучення значного фінансового ресурсу з бюджету міста, що на сьогодні є поки неможливим. Оскільки, потенційні кошти, необхідні для втілення запропонованих ідей, можуть недоотримати такі галузі як освіта, охорона здоров'я, управління житлово-комунального господарства (наприклад, на ремонт доріг, прибудинкових територій) тощо", - резюмує Бондаренко.

Принагідно й нагадує, що в лютому міськвиконком встановив нову вартість місячних проїзних квитків на маршрутах електротранспорту: учнівський - 40 грн, студентський - 50 грн.

Нагадаємо, е-петицію з пропозицією безоплатного проїзду в громадському транспорті та пільгів у маршрутках зареєстрували хмельничани у січні. Вона набрала 514 підписів з 500 необхідних.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme