Зниклого індонезійця знайшли в череві пітона

Поліцейські в Індонезії розрізали пітона, в якого було підозріло роздуте черево, і знайшли там останки місцевого жителя, який нещодавно зник

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на BBC.

Житель індонезійського острова Сулавесі на ім'я Акбар пропав безвісти кілька днів тому.

Поліцейські почали пошуки і незабаром знайшли гігантського пітона з неприродно роздутим животом. Це наштовхнуло їх на підозри про причину зникнення чоловіка.

7-метрового сітчастого пітона розрізали і знайшли всередині труп індонезійця.

Рептилії цього виду живуть в Індонезії і вважаються одними з найбільших пітонів в природі. Гігантські змії душать жертву, перш ніж проковтнути її.

Пітони рідко нападають на людей, але час від часу в ЗМІ з'являються повідомлення про те, що вони ковтають малолітніх дітей або домашніх тварин.

Представник поліції Машура повідомив, що Акбара оголосили в розшук на прохання місцевих жителів через добу після зникнення.

Під час пошуків на пальмової плантації, що належить родині Акбара, поліція побачила пітона.

Біолог Нія Курніаван з університету Бравіджая (Маланг) розповів кореспонденту BBC, що пітони такого розміру зазвичай полюють за здобиччю, наприклад, за кабанами або дикими собаками.

Вони уникають поселень людей, але полюють на пальмових плантаціях, оскільки вони привертають кабанів, приматів та собак.

Нагадаємо, що в Південній Африці пітон майже проковтнув цілого оленя.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme