UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінницькі прокурори "наїхали" на тюремників через порушення прав в'язнів

В прокуратурі вважають, що соціально-виховна робота із засудженими не завжди відповідає вимогам кримінально-виконавчого законодавства

Вінницькі прокурори "наїхали" на тюремни…

На Вінниччині керівникам установ виконання покарань внесено 9 документів прокурорського реагування. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

Після проведеної перевірки прцівники прокуратури встановили, що характеристики, які розглядаються комісіями по застосуванню умовно-дострокового звільнення не відображають реальної поведінки засуджених.

Крім того, прокурори вважають, що в виправних закладах області грубо порушуються права засуджених. Наприклад за відмову від участі у виробничому процесі в'язнів безпідставно поміщують до дисциплінарних ізоляторів, хоча трудова діяльність - це їх ув'язнених, а не обов'язок.

Також, прокурори переконані, що до засуджених, які спільно вчинили неправомірні дії, застосовують протизаконні стягнення. Крім того, в місцях позбавлення волі допускається безпідставне застосування заохочень до засуджених, які на це не заслуговують.

"За наслідками перевірки вжито заходів прокурорського реагування", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme