В Одесі створять найбільший смайл в Україні з робочих рукавиць

1-2 квітня в одеському парку Перемоги пройде свято сміху та буде встановлений новий Національний рекорд України

В Одесі створять найбільший смайл в Укра…

Як передає Depo.Одеса, 1-2 квітня 2017 року рамках Гуморини в парку Перемоги відбудеться свято сміху - свято одеського колориту, самобутності, неповторного гумору і толерантності.

За словами організаторів, головною метою свята є демонстрація національного і культурного різноманіття Одеси, її особливостей в різних сферах життєдіяльності, знайомство з тим, чим живе і дихає кожен одесит.

Концепцією свята в цьому році стане гумор в професії. Організатори свята хочуть продемонструвати особливості професійного гумору одеських моряків, офіціантів, перукарів та ін.

В рамках фестивалю планують зареєструвати новий Національний Рекорд України - "Найбільший смайл". Зображення смайла буде викладено з декількох тисяч робочих рукавиць.

Рекорд буде зафіксовано експертом Національного реєстру рекордів України 1 квітня о 15:00.

Крім того, гостей фестивалю чекає різноманітна інтерактивна програма, веселі старти, конкурси та естафети з професійним інвентарем.

У зоні дитячої творчості маленьких одеситів будуть знайомити з особливостями деяких професій і технікою безпеки при роботі з елементарним технічним обладнанням.

Фестиваль стартує 1 квітня об 11:00 і чекає гостей до 20:00.

Нагадаємо, що один з кращих клоунів світу їде на Гуморину до Одеси.

Крім того Depo.Одеса раніше писало, що в цьому році до Одеси повернеться Гуморина та чого від неї чекати одеситам і гостям міста.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme