"Укргазвидобування" відновило роботу АЗС в Балаклії

ПАТ "Укргазвидобування" 29 березня відновила роботу АЗС у Балаклії Харківської області, де після вибухів на складах боєприпасів є проблема з забезпеченням моторним пальним

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі підприємства, АЗС припинила свою роботу в ніч з 22 на 23 березня. Внаслідок вибухів постраждало приміщення АЗС, частково дорожнє покриття. Працівники були своєчасно евакуйовані.

"На даний час у регіоні є проблема з забезпеченням моторним пальним. Частково чи повністю припинили роботу фактично усі АЗС, які знаходились в епіцентрі подій та у приближених районах. Згідно з повідомленнями ЗМІ, окремі спритні ділки, скориставшись людською бідою, пропонували заправитися аж за 80 грн/л", - сказано в повідомленні.

У зв'язку з цим компанія ухвалила рішення про тимчасове зниження відпускних реалізаційних цін на нафтопродукти на своїй АЗС у Балаклії. ПАТ "Укргазвидобування" надає додаткову знижку 1 грн/л на бензин та дизпаливо, та 50 коп/л на скраплений газ від і так помірних середніх цін в своїй мережі АЗС.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme