UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Житомирі міст не лише світитиметься, а й "співатиме"

Жителі міста по-різному оцінюють обсяг робіт на мосту, але в цілому задоволені його недавнім ремонтом

У Житомирі міст не лише світитиметься, а…

Житомирянам подобається оновлений пішохідний міст у парку імені Гагаріна. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Житомир.info.

Жителі міста по-різному оцінюють обсяг робіт на мосту, але в цілому задоволені його недавнім ремонтом.

Як повідомив повідомив міський голова Сергій Сухомлин, крім регулювання ілюмінації, незабаром на мосту з'явиться музичний супровід

Міський голова також відреагував на інформацію про те, що пофарбований міст нібито почав вкриватися іржею, і наголосив, що роботи, які проводив підрядник, не є капітальним ремонтом.

"Не було насправді ніякого капітального ремонту мосту. Згідно з проектною документацією, 1 млн 300 тис. грн необхідно було на фарбування мосту. Замість цього підрядник за суму 900 тис. грн провів піскоструменеві роботи, почистив цей міст. У проекті навіть не було фарбування перил. Якщо цікаво, ми надамо усю технічну документацію. Якщо є факти, що є іржа і так далі, ми будемо реагувати, висувати претензії, будуть усувати", - сказав Сухомлин.

Нагадаємо, з 11 березня у Вінниці розпочалася реалізація масштабного проекту з реконструкції мосту через Південний Буг. Через закриття одного з тьох міських мостів Вінниця зупинилась у заторах. Для приватного транспорту міст відкриють уже в кінці жовтня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme