UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Шепетівці презентували електронну платформу для впровадження бюджету участі

Шепетівка стала одним із переможців конкурсу з відбору 30 міст України для впровадження бюджетування за участю громадян

У Шепетівці презентували електронну плат…

Шепетівка отримає електронну платформу для впровадження бюджету участі, інформує Depo.Хмельницький з посиланням на сайт міста.

Місто є одним із переможців конкурсу з відбору 30 міст України для впровадження бюджетування за участю громадян, зокрема, з розподілу бюджетних коштів на реалізацію пріоритетних проектів, що має назву Громадський бюджет.

Конкурсний відбір проводився Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень у лютому 2017 року для участі у проекті "Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження" за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

Для забезпечення своєчасного початку роботи в рамках Проекту Шепетівська міська рада та Всеукраїнська громадська організаціа "Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень" (ІБСЕД) підписали меморандум про співпрацю.

Напередодні ж відбулась презентація системи "Громадський проект" у мерії та розпочалось навчання працівників. Робота з містами-переможцями включає надання методологічної, інформаційної та оганізаційно-технічної підтримки при практичному впровадженні Проекту. Також, Шепетівка матиме електронну платформу для автоматизації усіх етапів бюджету участі - від подання громадських проектів до е-голосування та звітності про реалізацію.

Нагадаємо, проект бюджету участі активно реалізується в обласному центрі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme