UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кам'янці молодик з ножем накинувся на дружину при дітях

Поліцейські в квартирі застали всіх учасників кривавої драми

У Кам'янці молодик з ножем накинувс…

20-річний молодик влаштував розправу над дружиною, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на допис в ФБ головного копа міста Бориса Сушицького.

"У п'ятницю, 24 березня, вранці кам'янецьким поліцейським повідомив лікар швидкої про спричинення тілесних ушкоджень 20-річній дівчині," - каже Сушицький.

Приїхавши на місце події поліцейські застали жахливу картину. Молода дівчина сиділа посеред квартири із закривавленою перебинтованою головою. Як з'ясувалось, зловмисник, що теж перебував на той час у квартирі зізнався у вчиненому злочині, який вчинив відносно коханої.

20-річний житель Городоцького району одразу зізнався, що перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння проник в житло потерпілої.

Зловмисник із потерпілою час від часу проживали спільно та мали 2 дітей.

"В пориві гніву наніс їй удари долонею руки по обличчю, а після чого взяв кухонний ніж і наносив удари в область скроневої ділянки голови від чого вона втратила свідомість. Та найстрашнішим є те, що чоловік дозволив приниження жінки на очах малолітнього сина, що став свідком агресивності рідного батька", - додає поліцейський.

За фактом відкрили кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, у Кам'янці розшукують зловмисника, що невідомим предметом наніс декілька ударів у голову місцевому жителю, внаслідок чого той отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, переломів склепіння черепа, щелепи та носа.

Нещодавно в Дунаєвецькому районі підліток забив до смерті свою родичку. Через сварку 15-річний хлопець так розлютився, що отямився вже тоді, коли зрозумів, що жінка померла від побоїв.

У Красилівському районі помер потерпілий у п'яній бійці. На Чемеровеччині сталося вбивство 38-річного чоловіка. Злочинця розшукують.

Ці жорстокі розправи сталися в області лише за останні два тижні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme