У Харкові засудили київського військового, який двічі тікав зі служби

Військовий двічі втікав з частини та проводив час на власний розсуд

Як передає Depo.Харків, вирок чоловікові 22 березня ухвалив Чугуївський міський суд Харківської області. Засуджений – уродженець Київської області, розлучений, безробітний.

Суд встановив, що 23 грудня 2014 року чоловік підписав контракт про проходження військової служби та був направлений до військової частини В6250. За наказом командира він був зарахований на посаду командира машини 2-го реактивного артилерійського взводу 3-ї реактивно артилерійської батареї реактивно-артилерійського дивізіону, де проходив військову службу до звільнення в запас 28 грудня 2016 року.

19 лютого 2015 року чоловік без поважних причин і дозволу командирів самовільно залишив частину і повернувся лише 28 лютого, потім 10 квітня він знову самовільно залишив частину і повернувся лише 14 квітня.

Під час досудового розслідування прокурор та обвинувачений уклали угоду про визнання винуватості. Чоловік визнав себе винним у скоєнні злочину за ч.2 ст.407 Кримінального кодексу України. Сторони також узгодили покарання у вигляді штрафу в розмірі 1,7 тис. грн.

Суд затвердив угоду та призначив узгоджене покарання.

Як повідомляв Depo.Харків, на Харківщині судили вінницького дезертира.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme