У Харкові викрали людину: За звільнення заплатили 190 тисяч доларів

Правоохоронці встановлюють зловмисників, які вкрали харків'янина та вимагали за нього викуп

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, про подію до Шевченківського відділу поліції повідомив друг потерпілого. Також заявник повідомив, що віддав викрадачам 190 тис. доларів за звільнення товариша.

За даними поліції, 28 березня о 20:30 до чергової частини звернувся 45-річний харків'янин з заявою про те, що о 14:00 на вулиці Культури невідомі зв'язали його друга, посадили в автомобіль ВАЗ-2109 та вивезли у невідомому напрямку. Через деякий час заявникові подзвонили на мобільний телефон та почали вимагати викуп.

Після того як гроші були віддані викрадачам, заручника відпустили. Вони висадили потерпілого біля однієї з заправок на вулиці Кільцевий шлях.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.2 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Вживаються усі необхідні заходи на встановлення обставин та осіб, які скоїли кримінальне правопорушення. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові неповнолітній з двома товаришами переправляли нелегалів через кордон.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme