У "ДНР" замість інтернету від "Укртелекому" запропонували свій, який не працює

В окупованій Горлівці на Донеччині містяни обурені "націоналізацією "Укртелекому", бо наразі залишилися без інтернеу взагалі

Про це на своїй сторінці у Fаcebook розповів журналіст Микита Сініцин, передає Depo.Донбас.

За його словами вже більше трьох тижнів жителі окупованої Горлівки, які користувалися інтернетом від "Укртелекому" сварять націоналізацію підприємства "владою ДНР", бо з 1 березня вони виявилися фактично позбавленими нормального доступу до послуги.

"Після зникнення інтернету лише 17 березня горлівчане отримали інтернет, тепер уже від провайдера ДП ДНР "Комтел". Протягом 5 днів тривали муки городян - швидкість інтернету була набагато нижчою від заявленої, а ближче до вечора він і зовсім пропадав", -повідомляє журналіст.

За його словами "катування" закінчилося 22 березня, коли інтернет у споживачів колишнього "Укртелекому" знову зник і до сьогодні його не було.

Історія отримала продовження днями, коли містянам запропонували віднести свій модем в офіс колишнього "Укртелекому", нинішнього ДП ДНР "Комтел", щоб його переналаштували.

"Судячи з усього мережу на території самопроголошеної ДНР відрізана від загальноукраїнської", - зазнаає журналіст.

За його словами, переналаштуванням у Горлівці займається всього одна людина, в той час як абонентів сотні.

"На день, кажуть, приходить до 50 осіб - здають свої модеми на перенастроювання", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що ПАТ "Укртелеком", що входить до групи СКМ Ріната Ахметова, припинив з 1 березня 2017 року надавати послуги зв'язку на окупованій частині Донецької області.

Як повідомлялося раніше, 27 лютого "ЛНР" і "ДНР" висунули вимогу до України припинити залізничну блокаду до 1 березня, а в разі невиконання вимоги погрожують ввести "зовнішнє управління" на діючих на окупованому Донбасі українських підприємствах.

Учасники блокади відповіли, що звільняти колії не збираються.

28 лютого "ЛНР" вже призначила нову адміністрацію на підприємствах Ахметова.

Як повідомлялося раніше, 1 березня близько 40 підприємств української юрисдикції перейшли під так зване "зовнішнє управління" в "ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme