UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Бердянську не вистачає донорської крові

У Бердянській міській лікарні і на станції переливання крові катастрофічне становище з препаратами крові

У Бердянську не вистачає донорської кров…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на "ПроБердянськ".

Як пояснив керівник комунального підприємства "Бердянське територіальне медичне об'єднання" Дмитро Єгоров, з цього року препарати крові закуповуються через тендер, і навіть не дивлячись на те, що міською владою було виділено достатню кількість грошей, складність тендерної процедури і відсутність препаратів крові як таке призвело до нинішньої ситуації.

"Препарати крові відносяться до життєрятувальних препаратів і їх відсутність може мати серйозні наслідки. Так, буквально днями, вночі, до лікарні поступив пацієнт з шлунково-кишковою кровотечою. Станція переливання крові видала останні дві дози, і ще півночі ми займалися пошуками крові, знайшли її в Мелітополі, куди терміново була відправлена ​​машина, щоб допомогти цьому пацієнтові і отримати хоча б мікроскопічний запас... Кожен з нас може опинитися в ситуації, коли йому знадобиться кров", - розповів Дмитро Єгоров.

Також медик зазначив, що в разі потреби готовий виступити перед колективами підприємств та установ, щоб відповісти на будь-які питання, як щодо здачі крові, так і питань роботи лікарні.

Нагадаємо, як раніше писав портал Depo.Запоріжжя, запорізькі рятувальники здали кров для поранених бійців АТО.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme