Студентки британського вузу розвісили труси на деревах в знак протесту

У Британії учні Університету Рохемптон розвісили труси на деревах в студентському містечку

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на The Independent.

Елементи нижньої білизни були розписані цитатами жертв насильства.

Акцію організувало феміністське співтовариство Університету Рохемптон (The Feminist Society at Roehampton University). За словами глави спільноти Зої Картлідж, дівчата хотіли зробити щось, що "запам'ятовується" і привернути увагу адміністрації вузу до проблем насильства серед студентів.

Зої вважає, що соціальні працівники університету зі своїми завданнями не справляються і недостатньо підготовлені, щоб надати професійну допомогу жертвам насильства.

У зв'язку з цим учасники акції зажадали від керівництва Університету Рохемптон найняти на роботу спеціально підготовленого співробітника, який би займався питаннями сексуального насильства, домагань і згвалтувань.

Відомо, що сама Зої стала жертвою зґвалтування на першому курсі. На той момент вона не знала, куди звернутися за допомогою.

- Слід зазначити, що, за даними опитування, проведеного джерелом в 2015 році, по всій Британії кожна третя дівчина ставала жертвою насильства в кампусі. Це загальна проблема, яка стосується не тільки до Рохемптону. Вона поширена по всій Британії, по всьому світу. Кожен повинен задуматися про це, - розповіла Зої.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme