UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Samsung представив смартфон Galaxy S8

Компанія Samsung представила свій новий флагманський смартфон Galaxy S8 та його збільшену копію S8+

Про це повідомляється на сайті компанії, передає Depo.ua.

"Samsung Galaxy S8 відкриє нову еру дизайну смартфона і фантастичних послуг, що дають можливість по-новому поглянути на світ", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що новий смартфон оснащено заокругленим дисплеєм діагоналлю 5,8 дюйма (6,2 дюйма у випадку з S8+), який займає практично всю передню панель. Корпус складається зі скла з металевою рамкою. Кнопки керування вбудовані в екран, сканер відбитків пальців перемістився на задню стінку.

Крім того, новий телефон пропонує захист за допомогою технології розпізнавання осіб або сканера сітківки ока. Залишаються також опції захисту смартфона за допомогою графічних або цифрових паролів.

Обидва смартфони оснащені 10nm процесором, тобто меншим і більш потужним, ніж ті, які використовувалися раніше. Ємність батареї Galaxy S8 3000 мАч, S8+ - 3500 мАч.

У телефони вбудовані 4 гігабайти оперативної і 64 гігабайти вбудованої пам'яті. Дозвіл основної камери — 12 мегапікселів, фронтальна — вісім. Обидві вони мають апертуру f1.7 з технологією Dual Pixel.

Galaxy S8 і S8 + надійдуть у продаж з 21 квітня і будуть мати велику колірну палітру, включаючи Midnight Black, Orchid Grey, Arctic Silver, Coral Blue і Maple Gold.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme