Ryanair може не долетіти до України, - ЗМІ

Ірландський лоукостер Ryanair попереджає, що не зможе літати до Європи у разі, якщо Британія не зможе узгодити з ЄС нову авіаційну угоду в рамках переговорів про Brexit

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням Reuters.

Як відзначає агенція, авіакомпанія Ryanair попередила, що Англія, яка готова вийти з угоди про "відкрите небо", має укласти двосторонні угоди з країнами ЄС, щоб продовжити літати до Європи і з Європи.

"Через дев'ять місяців після референдуму щодо Brexit ми не наблизилися до розуміння того, який ефект це матиме для авіації", – йдеться у повідомленні авіакомпанії.

"Тривожить те, що уряд Великої Британії, здається, не має жодного плану Б для підтримки лібералізації британського авіасполучення з Європою після виходу з угоди про "відкрите небо", – підкреслив директор по маркетингу Ryanair Кенні Джейкобс.

Нагадаємо, що 8 березня згадка українських аеропортів Жуляни і Львів з'явилася в коді нідерландської версії сайту Ryanair. А 13 березня прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав українців із появою на вітчизняному авіаринку найбільшого лоукостера Європи.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme