UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Російський коментатор: Зараз неможливо працювати в Україні

Російський коментатор Василь Уткін шкодує про події, що сталися на сході України

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на business-gazeta.ru.

Крім того, відомий експерт не приховує, що його запрошують працювати до Києва.

- Я згадую, як в 2012 році я працював на чемпіонаті Європи в Україні та й тиждень півтори провів в Донецьку. Тепер я не можу собі уявити, що сталося і як все могло так помінятися. Це було благополучне місто, яке прекрасно жило. Живи і радій просто. І така ось катастрофа ... Я говорю не про політику, а про те, як було влаштоване життя людини і як вона його вела, неможливо було припустити, що в цьому місті через два роки буде війна.

- Вас звали працювати в Україні?

- У мене були з цього приводу розмови, але я їх ввічливо відхилив.

- Чому?

- Не вважаю за доцільне, намагаюся зберігати контакт з усіма моїми українськими товаришами, тому що між нами нічого не сталося. Між людьми. Ми повинні зберегти ці відносини. А якщо говорити про роботу, то я розумію, що навіть якщо це буде дуже цікаво, навіть якщо це буде правильно, мене ніхто і ніколи тут не зрозуміє.

- Лицемірно або щиро?

- Це навіть не важливо. У нашій роботі важливе взаєморозуміння і не можна ним ризикувати. Тоді ти втратиш все і не зможеш виконувати те, до чого у тебе є талант і схильність. Зараз неможливо працювати в Україні, хоча мене це дуже засмучує. Ця ситуація зараз така гаряча і я заздрю ​​людям, які можуть не звертати на це увагу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme