Продавчиня подала зустрічну заяву на побиту багатодітну удову "кіборга"

У Дніпрі продавчиня стверджує, що її побила удова "кіборга"

Продавчиня подала зустрічну заяву на поб…

Про це передає Depo.Дніпро.

За словами начальника слідчого відділу Дніпровського ВП Сергія Євлахова, 28 березня було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство) по заяві побитої удови "кіборга" Ганни Счасної.

Попри це до поліції звернулася з заявою продавчиня крамниці, яку звинувачують у побитті, з заявою щодо протиправних дій відносно неї. За цією заявою поліція розпочала кримінальне провадження по ст. 125.

Правоохоронець зазначив що нікому з жінок не повідомлено про підозру, опитані свідки - дві робітниці сусіднього ательє. Одна з жінок бачила, як продавчиня тягнула удову за волосся і нецензурно лаялася, інша – чула тільки лайку.

Також, за словами Євлахова, на допиті продавчиня не пояснила свою поведінку.

Раніше Depo.Дніпро повідомляв, що, за словами постраждалої Ганни, 25 березня вона зайшла на ж/м Парус-2 з двома дітьми купити до крамниці червоно-чорну стрічку і попросила продавчиню відповідати їй українською. Через це і виник конфлікт. За даними поліції, за заявою постраждалої заведена справа за статтею "хуліганство", продавчиню викликали на допит. 28 березня у Дніпрі ветерани АТО вимагали у поліції розібратися з побиттям вдови "кіборга".

Нагадаємо, що чоловік Ганни, батько п'ятьох дітей, кіборг Андрій Широков ("Сім'янин") у 2016 році загинув у боях на Світлодарській дузі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme