Обстріл генконсульства Польщі у Луцьку визнали терактом

Прокуратура почала розслідувати як теракт вибух на території генконсульства Польщі в Луцьку

Прокуратура Волинської області почала розслідувати як теракт вибух на території генерального консульства Польщі в Луцьку.

Про це сказано в повідомленні прес-служби прокуратури Волинської області, передає Depo.Львів.

"Хід розслідування в кримінальному провадженні про терористичний акт, скоєний на території генерального консульства Республіки Польща в Луцьку, перебуває на особливому контролі прокуратури Волинської області... Відомості про терористичний акт (ч. 1 ст. 258 КК України) внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - сказано в ньому.

Близько 00:40 29 березня у відділ поліції надійшло повідомлення про вибух на території консульства, на місці події правоохоронці виявили ушкодження фасаду будівлі.

"На момент вибуху в приміщенні перебував консул і охорона консульства, які не постраждали". - сказано в повідомленні.

При огляді місця події вилучені металеві осколки, циліндричний предмет, схожий на хвостовик до реактивної гранати, жолоб з осколковими ушкодженнями, а також металевий предмет, схожий на кришку тубуса ручного протитанкового гранатомета.

Підслідність у кримінальному провадженні визначена за слідчим відділом управління Служби безпеки України у Волинській області, проводяться заходи щодо встановлення обставин правопорушення й причетних до його здійснення осіб, триває досудове розслідування.

У Луцьку з гранатомета обстріляли генконсульство Польщі (ХРОНІКА).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Волинь

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme