Невідомих, які вчинили антиукраїнську провокацію на Львівщині, затримано

Учасники акції були із Івано-Франківської, Хмельницької та Львівської областей, більшість з яких перебуває у стані наркотичного чи алкогольного сп'яніння

Невідомих, які вчинили провокативну акцію протесту з антиукраїнськими плакатами написаними українською та польською мовою вдалось затримати. Про це пише Depo.Львів з посиланням на "Варту-1".

Особи, які перебували у трьох автобусах (близько 100 осіб) мали намір перекрити міжнародний пункт пропуску "Рава-Руська".

Національною поліцією було заблоковано невідомих поблизу с.Гряда, Жовківського району Львівської області.

У результаті частиною вказаних осіб було перекрито дорогу на пішоходному переході поблизу с.Гряда.

Як вдалося дізнатися із власних джерел у правоохоронних органах, учасники акції були із Івано-Франківської, Хмельницької та Львівської областей, більшість з яких перебуває у стані наркотичного чи алкогольного сп'яніння.

В учасників заходу, які на узбіччі запалили автомобільні шини, виявлено фаєри, димові шашки, квадрокоптер, польські та українські національні прапори, плакати українською та польською мовами провокативного змісту: "НІ! Геноциду поляків", "Поляки наші брати", "Руки геть від спадщини" (польською мовою).

За участь в акції її організатори пообіцяли заплатити по 200 гривень.

Нагадаємо, сьогодні зранку у селі Гряда на Львівщині невідомі особи перекрили міжнародну трасу "Львів-Рава-Руська".

"Акція протесту невідомими на львівських автобусах. Чергова провокація. У Мостиську провалилась, вирішили на трасі на Раву-Руську", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, це вже не перша провокація на території області. 12 березня невідомі особи хотіли перекрили трасу біля міжнародного пункту пропуску "Шегині". Тоді у автобусі комунального підиємства міста Львова - АТП №1 затримали невідомих чоловіків, частина із яких була нетверезими. Вони везли із собою пропольські гасла, написані із помилками.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme